Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kat érintő irányelv értelmében.

Páros Órák

Páros Órák

ÓRÁK PÁROKNAK

PÁROS ÓRÁK PÁROKNAK

Közép-Európa legnagyobb esküvő kiállításán a CEWESCentral European Wedding Show rendezvényén jártunk novemberben kiállítóként, melynek alkalmából a Ruesch karikagyűrű kollekcióján kívül órákat is megjelenítettünk a standunkon. Nem is "akármilyeneket" ugyanis ezúttal szerettünk volna valami különlegeset, valami újat is hozni magunkkal. Ezért egy Svájcban már régóta közkedvelt hagyományt és kedvelt szokást, a páros órák (pair watches, duo watches) trendjét mutatattuk be a budapesti Hungexpo csarnokába kilátogató több ezer érdeklődő számára.

A páros órák egy viszonylag friss trendként jelentek meg a piacon néhány évvel ezelőtt és egyre nagyobb teret hódítanak maguknak. Azt fontos megjegyezni, hogy a páros órák fogalma nem tévesztendők össze a dupla órákkal, amikről szintén olvashattál már nálunk vagy katt IDE, ha még eddig nem találkoztál vele.

Ameddig a dupla óra, mint stílus jelenik meg, ahol egyszerre kettő vagy akár több órát viselünk egyszerre, addig a páros órák alatt olyan óra kombinációkat értünk, amiket házastársak, barátok, egymáshoz közelállók, vagyis valamilyen szempontból párok hordanak ezzel is kifejezésre juttatva és egyértelműsítve a kettőjük közötti erős köteléket, a jegygyűrűkhöz hasonlatosan. Ugyanis ezeknek az óráknak az a jellemzője, hogy bár méretében eltérnek egymástól igazodva ezzel a hölgyek és urak méretbeli keresletéhez, viszont színben, formában, jellegében teljesen vagy szinte azonosak. Ezért esküvőre, évfordulókra, közös alkalmakra és megemlékezésekre ideális ajándékötlet lehet két egymáshoz illő, színben megegyező, viszont méretben mindenkinek a saját csuklójához illeszkedő és elbűvölően szép svájci karóra páros.

A jó hír, hogy a gyártók is felismerték a lehetőséget a közös alkalmakban és ünnepekben, úgymint esküvő vagy éppen az évfordulók és ezért ma már egyre több olyan óra szériával, vagy ha tetszik családdal is találkozhatunk, ahol sorozatonként több féle színben és méretben is megjelennek az összepárosítható óra kombinációk, így könnyedén megtalálhatjuk az egymáshoz illeszkedő óra párokat akár bőrszíjjal akár fémcsattal ideális az a számunkra. 

A Mathey-Tissot kollekcióban különösen felkészült a gyártó erre az igényre. Természetesen ebben az esetben nem megy a mennyiség a minőség rovására minden válaszható óra az időnek és karcolásoknak ellenálló zafírüveggel, hypo-allergén 316L nemesacél tokozattal és megbízható svájci szerkezetekkel készül.

A párosításon kívül jó ötlet lehet lézer gravírozással még egyedibbé és személyesebbé tenni ezeket a szuper ajándékokat, hogy garantáltan örök emlékek és még értékesebbek lehessenek a tulajdonosaik számára. Egymás neveit, az alkalom évszámát vagy évfordulónk vonatkozó számait és betűit megjeleníthetjük akár az óra hátlapján, akár az óra szíján vagy akár az ünnepélyes díszdobozokon is.

Klikk IDE és tekints meg aktuális Páros Óra kollekciónkat, ahol sok-sok női és férfi óra közül válogathattok kedvetekre.

Ezúton is köszönjük az 56/A standra kilátogató pároknak az érdeklődést és választásukhoz sok boldogságot és jó egészséget kívánunk!

#párosórák #esküvő #duowatches #pairwatches #ajándék #mathey-tissot #Hungexpo #CEWES

Az oldal tetejére
Árukereső.hu