Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kat érintő irányelv értelmében.

SZÉP kártya

SZÉP KÁRTYA

Tudtad, hogy nálunk nem csupán a hagyományos módokon fizethetsz, hanem már a SZÉP kártyáddal is?

Amennyiben még nem használtad ki ezt a lehetőséget, akkor itt az ideje, hogy élj vele! Az alábbiakban szeretnénk Veled megosztani néhény információt, hogy tudj meg még többet a SZÉP kártyáról és hogy miért is érdemes vele vásárolnod!

Hogyan fizethetsz nálunk SZÉP kártyával?

A SZÉP kártyás fizetés a bank online fizetési portálján történik, mint ahogy a legtöbb webshop esetén is. 

A folyamat egészen egyszerű. Nem kell mást tenni, csak kiválasztani fizetési módként a “Banki utalás” lehetőséget és a SZÉP kártyát kibocsátó bank online fizetési felületén a elindítani a tranzakciót. 

Ide vonatkozó részletesebb tájékoztatásunkat ITT találod: https://www.wmark.hu/szep-kartyas-fizetes-123

A leggyakrabban előforduló kérdések SZÉP kártyás fizetések kapcsán:

1. Pontosan mi is az a SZÉP kártya? 

 A SZÉP kártya egy bankkártyához hasonló utalvány, melyet a munkáltatódtól kaphatsz béren kívüli juttatásként. 

2. Hogyan juthatsz SZÉP kártyához?

A SZÉP kártyát a munkáltatód igényli Neked a kártyát kibocsátó bankok egyikénél. Jelenleg 3 bank bocsát ki SZÉP kártyát az OTP, az MBH és a K&H Bank.

3. Milyen összeg kerülhet fel a SZÉP kártyádra?

A SZÉP kártyára érkező összegek után a munkáltató adózik, Te pedig teljes egészében felhasználhatod a kártyán lévő pénzt a lejárati időn belül.

A SZÉP kártyádra bármikor utalhat a munkáltatód, rendszeres időközönként, vagy akár jutalomként is. Fontos tudni, hogy a Széchenyi Pihenő Kártyáról készpénzt kivenni nem lehet. Kizárólag banki kártyaterminálokon, illetve az internetes felületeken fizethetsz SZÉP kártyáddal.

4. Mik azok a “zsebek”?

Már nincs jelentősége, a zsebeket összevonták.

5. Mennyi pénz lehet a SZÉP kártyádon?

A jelenlegi jogszabályok szerint a munkáltatók évente legfeljebb 800 ezer forintot juttathatnak a SZÉP kártyára. Azt, hogy Te konkrétan mekkora juttatásban részesülsz, a munkáltatóddal kötött megállapodás és a munkaszerződésed határozza meg.

6. Van a SZÉP kártyának lejárati dátuma?

A SZÉP kártyának van érvényességi ideje, éppen úgy, mint a bankkártyádnak is. Amennyiben a munkáltatód 2 éven át nem utal semmit a SZÉP-kártyádra, akkor a bank felfüggesztheti a kártyát, amiről előtte tájékoztatni fog Téged.

7. Hogyan tudod megnézni, mennyi van a SZÉP kártyádon?

SZÉP kártyád egyenlegét bármikor ellenőrizheted! A kártyát kibocsátó bank weboldalán van lehetőséged lekérdezni a kártya egyenlegét egyedi tranzakciók és forgalmi időszakok szerint. 

8. Milyen fajta SZÉP kártyát fogadunk el?

Mind a 3 bankkal szerződésben vagyunk, tehát mind az OTP, az MBH és a K&H Bank kártyájával fizethetsz nálunk akár személyesen a kártya terminálunkon, akár online fizetéssel is.

9. Élhetek az elállás jogával SZÉP kártyás fizetés esetén is?

Ahány ház, annyi szokás, de nálunk természetesen igen. A wmark.hu oldalán éppen azok szabályok az irányadóak erre az esetre (lsd. ÁSZF), mint bármelyik másik fizetési mód esetén. Például visszamondod a rendelést, a bérlési igényedet, mert meggondoltad magad, de már kifizetted előre, akkor sincs semmi gond, visszatérítjük kártyádra a teljes összeget. 


Reméljük sikerült a legtöbb kérdést előre megválaszolnunk a SZÉP kártyás fizetéssel kapcsolatban, de amennyiben maradt még kérdésed, akkor bátran keress minket a hello@wmark.hu email címünkön bizalommal.

Az oldal tetejére
Árukereső.hu