Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kat érintő irányelv értelmében.

FAIRTRADE


 

Fairtrade, avagy a méltányos kereskedelmi forrásból származó karikagyűrűk világa
 

A FAIRTRADE tanúsítás kiemelten szigorú szabályokat, munkafeltételeket, egészségvédelmi és biztonsági előírásokat foglal magába a kémiai anyagok kezelését, a nők jogait, a gyermekmunkát és a környezet védelmét illetően. Olyan irányított kereskedelem, amely nagy hangsúlyt helyez arra, hogy a harmadik világbeli termelő megkapja az őt megillető pénzt a termékek után.


 

Magyarországon a Védegylet Egyesület Nofilter Gold néven indította útjára kampányát, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a fairtrade arany fontosságára, és kialakítsa a fogyasztói igényt az etikus forrásból származó arany iránt.
 


 

A Ruesch kollekcióból, fairtrade aranyból készült gyűrűt választva hozzájárulhatunk a perui bányászok és családjaik boldogulásához. Megtisztelő számunkra, hogy ebből az etikus forrásból származó gyűrűkkel mi is hozzájárulhatunk a fenntartható, egyenlőségen és kölcsönös tiszteleten alapuló kereskedelemhez és világhoz.

Amennyiben még többet szeretnél megtudni a „konfliktusos-ásványokról” és a fairtrade aranyról, akkor KATT IDE és látogass el a Védegylet oldalára.

Az oldal tetejére
Árukereső.hu