Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kat érintő irányelv értelmében.

Szerviz csereóra és órabérlés

Okosóra kölcsönzési lehetőségek

Szoktál futni, kocogni, úszni, edzőterembe járni? Méred az időt, a pulzusodat, vérnyomásodat és a véroxigén szintedet is közben? Vagyis tudatosan és profin sportolsz? Tudtad, hogy okosóráink nagy segítségedre lehetnek ebben és sporteszközként, sport felszerelésként is tökéletesen használhatod őket?

Kiszeretnéd próbálni vagy csak egy meghatározott időre lenne szükséged a sportoláshoz egy pontos időmérőre vagy egy mindent tudó, mérő, rögzítő és vízálló okosórára?

Ebben az esetben válaszd az órabérlést. Már akár 2 hetes időszakra is elviheted, kipróbálhatod és használhatod az erre a célra felkínált és sportos okosóráinkat. 

Kölcsönzési díjak és feltételek új órák esetén

- A kiválasztott óra akció nélküli bruttó lista árának a 4%-ával megegyező összeg/nap
- Minimum bérlési időszak 15 naptári nap.
- 30 napi bérleti díj előre fizetendő (rövidebb bérlési időszak esetén a sérülésmentes órákra a fennmaradó összeget visszatérítjük)

Tudtad, hogy nálunk már SZÉP kártyával is kölcsönözhetsz? A részleteket a SZÉP kártya elfogadással kapcsolatban ITT találod.

Szerviz csere óra bérlés

Amennyiben szervizben kell hagynod hosszabb időre az órádat és nem szeretnél óra nélkül maradni, akkor lehetőséged van nálunk óra bérlésre.

Órabérlés 3.000 Ft/nap

Órabérlés garanciális javítás esetén 2.000 Ft/nap (csak a javítás idejére)

Órabérlés Mathey-Tissot szervizelés esetén 1.500 Ft/nap (csak a javítás idejére)

Órabérlés garanciális Mathey-Tissot szervizelés esetén 500 Ft/nap (csak a javítás idejére)

​(A szerviz csere órák kvarc szerkezettel működő, jó állapotú, ellenőrzött, pontosan működő karórák, a rendelkezésre álló modellekkel kapcsolatban emailben érdeklődj a hello@wmark.hu címünkön.)

Új óra kölcsönzés és szerviz csereóra bérlés igénylésének az esetén az alábbi információkat küld el részünkre a hello@wmark.hu címünkre emailben.

Neved:

E-mail címed:

Telefon számod:

Számlázási adatok (Név, cím)

Elvitel napja:

Kategória: Új óra, Szerviz csere óra

Új óra esetén a választott óra típusszáma:

 

 

Az oldal tetejére
Árukereső.hu