Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kat érintő irányelv értelmében.

Környezetvédelmi Terv

A WMARK Környezetvédelmi és Fenntarthatósági Terve

Kedves Partnereink!

Örömmel osztjuk meg veletek cégünk környezetvédelmi és fenntarthatósági terveit az elkövetkező év tekintetében. Tudatában vagyunk annak, hogy a fenntarthatóság ma már nemcsak trend, hanem felelősségünk is, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy cégünk pozitív hatást gyakoroljon a környezetre és a társadalomra.

1. Környezeti Fenntarthatóság:

  • Széndioxid-kibocsátás csökkentése: Az éghajlatváltozás elleni harc jegyében köteleztük el magunkat a széndioxid-kibocsátás jelentős csökkentése mellett. 2024 végére az ESG célok alapján legalább 15% -kal csökkentjük a vállalat széndioxid-kibocsátását.
  • Zöld energia használata: Az energiatermelés terén prioritást adunk a megújuló energiaforrásoknak, és a célunk, hogy 2030 végéig a vállalati energiafogyasztásunk legalább 50%-át megújuló energiával fedezzük.
  • Hulladékminimalizálás: Az újrafelhasználás és a hulladék minimalizálás terén hatékonyabb stratégiát fogunk kifejleszteni, hogy csökkentsük az egyszer használatos anyagok használatát, és előmozdítsuk a környezetbarát termékeink terjedését.

2. Társadalmi Felelősségvállalás:

  • Munkavállalói jólét: A munkatársaink egészségének és jólétének védelme és támogatása továbbra is kiemelt prioritás marad. Az egészséges munkakörnyezet és az esélyegyenlőség támogatására a munkahelyeken további erőfeszítéseket teszünk.
  • Közösségi hozzájárulás: A közösségek, amelyekben működünk, számára konkrét hozzájárulást kívánunk nyújtani. Célunk, hogy 2025 végéig 1% -ot fordítsunk a vállalati nyereségünk közösségi kezdeményezésekre, oktatásra és környezetvédelemre.

3. Jogi és Igazgatási Felelősségvállalás:

  • Transzparencia és irányítás: Továbbra is erősítjük vállalati kormányzásunkat és növeljük a vállalatirányítás transzparenciáját az ESG irányelvek és a szabályozások teljes betartása érdekében.
  • Jogi szabályozásoknak való megfelelés: Teljes mértékben elkötelezettek vagyunk a helyi és nemzetközi környezetvédelmi és fenntarthatósági előírásoknak való megfelelés mellett, és folyamatosan nyomon követjük a változásokat az aktuális szabályozásokban.

4. Innováció és Technológia:

  • Fenntartható termékfejlesztés: Fejlesztjük termékeinket és szolgáltatásainkat a fenntartható alapokon, újrahasznosított anyagokkal és energiatakarékos technológiákkal. A célunk, hogy 2025-re legalább 20% -kal növeljük fenntartható termékeink arányát.
  • Digitális átállás: A digitalizáció révén hatékonyabbá tesszük a vállalati folyamatainkat, és csökkentjük az energia- és anyagfelhasználást.

5. Beszállítói és Üzleti Kapcsolatok:

  • Partnerek elkötelezettsége: Az üzleti partnereinkkel való együttműködés során olyan partnereket preferálunk, akik maguk is fenntartható gyakorlatokat követnek, és akik hajlandók az ESG irányelvek betartására.

A WMARK csapata elkötelezett a fenntarthatóság terén történő folyamatos fejlődés és felelősségvállalás mellett. Számítunk rá, hogy az elkövetkező évben ezek a tervek nem csak a vállalatunkon belül, hanem a közösségünk és az egész környezetünk számára is hozzájárulnak egy jobb jövő eléréséhez.

Köszönünk minden támogatást ezen az úton, és állunk rendelkezésre bármilyen kérdéssel vagy javaslattal kapcsolatban.

Üdvözlettel,

A WMARK csapata
 

Az oldal tetejére
Árukereső.hu