Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kat érintő irányelv értelmében.

Híres Emberek Híres Órái - Szoboszlai Dominik

Híres Emberek Híres Órái - Szoboszlai Dominik


ROLEX DAY-DATE METEORITE

Híres emberek híres órái
Szoboszlai Dominik x ROLEX Day-Date Meteorite

Szoboszlai Dominik, a Premier League magyar sztár igazolása egy igazi nyári szenzáció nem csak Magyarországon, hanem nemzetközi szinten is, hiszen Szobo lett az angol bajnokság egyik legnagyobb múltú és sikerű klubjának a Liverpool FC-nek mindenidők harmadik legdrágább igazolása a maga 70M eurójával. A klub hivatalos közösségi oldalán közzétett fotója alapján Dominik legutóbb egy igazán különleges órát viselt liverpooli megérkezésekor. Nem akármilyen órát viselt, hanem egy meteorit számlapos fehér arany Rolex Day-Date-et.

Ez az óra nem csupán egy luxusóra, hanem egy igazi műalkotás is. A számlapja egy olyan ritka anyagból készült, amely egyenesen az űrből származik. A meteorit azonban nemcsak eredetében és anyagában teszi különlegessé ezt az órát, hanem egyedi, természetes kristályosodásával a megjelenése is teljesen egyedi és megismételhetetlen, hiszen az űrben való lehűlés és kialakulás során alakul ki ez az úgynevezett "Widmanstätten-mintázat". 

Szoboszlai Dominik Rolex órája nemcsak az elegancia és a stílus jelképe, hanem az űr végtelenségének a csodáját is magában hordozza. Ez az óra igazán különleges és egyedi, amely méltóan illik egy ilyen tehetséges és sikeres futballista kezére. Egy ilyen remekmű egyben a siker, a kitartás és az elszántság jelképe is, ami Szoboszlai eddigi pályafutását is végigkíséri és jellemzi.

A földrehulló meteoritoknak csak egy része tud felhasználásra kerülni és azt pedig azonnal nagy értékben felvásárolják, azoknak ritkasága és különlegessége miatt. Ezért az órásiparban is igazán különlegesnek számít. Tudomásunk szerint a ROLEX-en kívül a JAQUET DROZ  készített előszőr órát ebben a tematikában. A két nagymúltú luxus óragyár mellett még a LOUIS VUITTON  büszkélkedhet meteorit számlapos órával, aminek náluk ötletet a cég sikeres MÉTEOR nevezetű parfüme ihlette. Az elérhető árkategóriában pedig a MATHEY-TISSOT kínál két limitált kiadású óracsodát Meteorite néven rózsaarany és ezüst színű nemesacél óratokban, speciális meteorit mintázatú bőrszíjjal. Elérhető ár alatt persze azt értjük, hogy bár a svájci Mathey-Tissot manufaktúra közel 700.000 Ft-os ára sem csekély, mégis üdítően hangzik a az előbb említett luxusgyártók 10-30 millió forintos ajánlataihoz képest. erről a ritka és alacsony limitációval kiadott óráról már jelent meg bemutató cikk az ÓRAMAGAZIN-ban és online a VEZESS.hu portálon is.

#szoboszlai #rolex #meteorite #matheytissot

 

Az oldal tetejére
Árukereső.hu