Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kat érintő irányelv értelmében.

G-SHOCK FROGMAN 30

2023. 06. 01. 00:00:00


G-SHOCK FROG 30

Dupla évfordulós limitált kiadás érkezik a G-SHOCK és a FROGMAN tiszteletére, aminek alkalmából a G-SHOCK bemutatja legújabb modelljét, a MRG-BF1000E-1A9DR-t.
 

Norderstedt-ben, 2023. június 20-án - a G-SHOCK bemutatta legújabb modelljét a népszerű MR-G sorozatból, amely két évfordulót is ünnepel egyszerre: a G-SHOCK brand 40. és az ikonikussá vált FROGMAN 30. évfordulóját. Az MRG-BF1000E egy titánium tokos búváróra feltűnően élénk sárga színben, természetesen a megszokott ütésállósággal. Igazi különlegessége az órának, hogy mindössze 700 darab készül belőle világszerte.

Az ikonikus szíj és indexek mellett a korona, a gombok és csavarok aranyszínű ionizált bevonattal lettek ellátva mint, ahogy a hátlap is. Az óra a sportos sárga műanyag szíj mellet egy tartós és könnyű acélcsatot is kapott, vagyis két szíjjal érkezik. Természetesen egy speciális dobozban kerül forgalomba, amin megjelenik a G-SHOCK 40. és a FROGMAN 30. logó is. Ez a karóra sokkal több egy normál óránál – a birtokosa büszkén tudhatja majd ezt a limitált kiadást a G-SHOCK gyűjteménye egyik kitüntetett darabjaként.

Az alapmodellhez hasonlóan a merülési módban az óra és a percmutatók átfedésbe kerülnek, hogy egyetlen mutatót formáljanak, amivel könnyítik a merülési idő gyors leolvasását.

Az MRG-BF1000E-1A9DR modell sales premierje augusztusban lesz 6.400 eurós, azaz közel 2,4 milliós ajánlott fogyasztói áron. A rajongók szerencséjére a Frogman 30 jubileumi szériából elérhetőbb árú változatok is elérhetőek már 240 ezer forint körüli ártól.

#casio #gshock #frogman #limitededtion

Tartalomhoz tartozó címkék: 1980 2023 Casio G-SHOCK Óra
Az oldal tetejére
Árukereső.hu