Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kat érintő irányelv értelmében.

AlfaAmore100 - AlfaCity2023


MATHEY-TISSOT Vintage Alfa Amore Limited Edition

Ünnepeljünk együtt egy újabb mérföldkövet a Mathey-Tissot és az Alfa Amore történetében! Bemutatjuk a lenyűgöző új limitált kiadású svájci Mathey-Tissot Vintage órát, amely az Alfa Romeo ikonikus quadrifoglio szimbólumának 100 éves évfordulójának tiszteleg.

Ez a különleges óra, amelyet a stílus és a funkcionalitás tökéletes harmóniája jellemez, az Alfa Romeo rajongók igazi kincse lesz. A quadrifoglio verde története 1923-ban kezdődött, amikor a szicíliai hegyek között megtartott Targa Florio versenyen meghozta a szerencséjét egy futamgyőzelem formájában. A lóhere szimbólum az Alfa Romeo autók kimagasló teljesítményét és az irántuk érzett szenvedélyt testesíti meg, és most ezt a különleges jelképet örökítettük meg egy exkluzív óra formájában.

Az óra tervezésében a Mathey-Tissot a precizitásra és a részletekre helyezte a hangsúlyt, hogy tisztelettel adózzon az Alfa Romeo hagyományainak. Az óra karcálló zafírüveggel és nemesacélból  készül, amely tartósságot és időtlen eleganciát biztosít. A 300 méterig vízálló kivitelezés pedig lehetővé teszi, hogy az óra minden kalandban veled tartson, akár vízi sportok esetén is.

Ez az óra egy igazi vintage stílusikon. A számlapján a 100-as ünnepi logó látható, amely kiemeli az óra egyediségét. A sportos kialakítás és a részletekre ügyelő kidolgozás magával ragadó megjelenést kölcsönöz neki..

Mert ez a limitált kiadású Mathey-Tissot óra egyedülálló lehetőséget kínál az Alfa Romeo rajongóknak, hogy hűséget és elkötelezettséget mutassanak az autómárka iránt. Minden egyes darab számozott és az évforduló emblémájával ellátott, amely tovább növeli az óra különlegességét és értékét.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy megszerezd ezt a limitált kiadású Mathey-Tissot órát, amely egyszerre fejezi ki a svájci minőséget és az olaszos lelkesedést. Legyél részese Te is az Alfa Romeo quadrifoglio szimbólumának ünnepélyes évfordulójának és hordozd a stílust a csuklódon!

Az óra premierje az AlfaCity rendezvényen volt 2023. július 7-8-án. A premiert követően már rákattinthatsz a képre, hogy megtudhass még többet az óráról!

AlfaCity 2023

Köszönjük, hogy ott voltál TE is a július 7-8-án megrendezésre kerülő legnagyobb Alfás rendezvényen a Szalki-szigeten!

Javasoljuk, hogy jövőre is legyél részese annak a magával ragadó közösségi élménynek, amelyik 2019-ben 1.530 Alfa Romeo autócsodával Guiness rekordot állított fel.

További részleteket és részletes programot a rendezvény hivatalos oldalán találsz ITT ezen a linken. alfacity.hu/

Az oldal tetejére
Árukereső.hu