Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kat érintő irányelv értelmében.

VICENZAORO 2021

RP
2021. 10. 01. 00:00:00
VICENZAORO 2021

Ékszer és Óra Kiállítás Vicenzában


 

Egy nemzetközi ékszer kiállítás túl azon, hogy nagyszerű lehetőség a piacon szereplő brandek részére bemutatni az aktuális újdonságaikat és a drágán feldíszített standjukkal elkápráztathassák a potenciális vásárlóikat, egyúttal egy szakmai találkozó is. A kiállítás látogatóinak legnagyobb százaléka érdekelt az ékszer vagy az óra vagy a prémium kiegészítők gyártói, illetve kereskedelmi világában. A kiállítás szebbnél-szebb standjainak a végigjárása ugyanis szuper lehetőség arra, hogy rávilágítson az aktuális trendekre, hogy megérinthessük az ujjainkkal, sőt érezhessük a levegőben azt, hogy hol tart és leginkább azt, hogy merre tart a szakma.

Milyen formák a legkedveltebbek, milyen színek és szín árnyalatok a legpopulárisabbak?

Mi a divat éppen? Mi megy jelenleg és mi fog menni leginkább a közel jövőben a piacon?

Ez a tudás a jó szakmai felkészültséghez gyakorlatilag nélkülözhetetlen. A megfelelő szakmai tudástőke pedig nélkülözhetetlen ahhoz, hogy jó tanácsot tudjon adni az értékesítő az érdeklődőknek, a vásárlóinak. Ma már kevés az, hogy jó helyen van egy szép óra vagy ékszer szalon és jó termékei vannak a polcokon. Természetesen mindezek szintén kihagyhatatlan tényezői a mai modern felfogásban vett magaszintű és minőségi forgalmazásnak, de a megfelelő termék és trend ismerettel rendelkező értékesítési tanácsadás kulcs fontosságú és a szolgáltatás marketing egyik legfontosabb eleme.

A VICENZAORO ékszer kiállításnak nem véletlen, hogy a festői Itália egyik leggazdagabb kisvárosa ad otthon évről-évre. Vicenzában óriási hagyományai vannak az ékszer gyártásnak és kereskedelemnek, a kiállítást pedig már több, mint 60 éve és évente több alkalommal is megrendezik, több, mint ezer kiállítóval és márkával. A városban már a 14. századtól kezdve foglalkoztak arany ékszer gyártással és kereskedelemmel és jelenleg is a város lakóinak közel a 10%-a az ékszer szektorban dolgozik. Olaszországban minden negyedik arany ékszer itt vagy Vicenza környékén készül. Az Észak-Veneto tartománybeli Vicenzát nem véletleünl nevezik Itália arany fővárosának.
 


 

A szeptemberi rendezvény 5 napig tartott és nem csak a rengeteg szemgyönyörködtető luxus standokat csodálhattuk meg, hanem az ékszer üzletág kisebb márkái, de érintett résztvevői is felvonultak, hogy megismerhessük őket és portékáikat, ezenkívül szervezők igyekeztek szakmai programokkal, interjúkkal is színesíteni az eseményt, idén előszőr a digitális térben is. 

Az idei trendek jól láthatóak voltak az igényes kihelyezéseken. Az aktuális ékszer divat fontos elemei a színek és a különleges formájú és feltűnően nagyméretű ékszerek. A virág minta sok márka kínálatában felfedezhető volt akár a hatalmas méretű virág alakú fülbevalókról, akár akis apró virág mintás medálokról volt szó. Ezenkívül a gyöngy is kiemelt szerepet kapott, és nagy divat az arany és a gyöngy kombinációja is, ami például szenzációsan jól megy a fekete ruhadarabok mellé. Az év egyik felfedezettje pedig az úgynevezett "mismatch" fülbevaló. Érdekes látni, hogy milyen jól megy egymással az egymástól akár teljesen különböző formájú vagy/és méretű fülbevaló, a hordásához azért kell egy kis merészség. :-)

A kiállításról készült rövid videóhoz kattints IDE.

#vicenza #vicenzaoro #ékszer #divat #wmark #wmark.hu 

 

Az oldal tetejére
Árukereső.hu