Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kat érintő irányelv értelmében.

WMARK a motorsportban

2021. 09. 20. 00:00:00
WMARK a motorsportban

Országos Gyorsaság Bajnokság és Kupa

Örömmel és büszkén hozzuk a hírt a Slovakia Ringről, miszerint Biel Richárd a TOMRACING versenycsapat élversenyzője és a WMARK nagykövete egy újabb nagyszerű versenyzés után a dobogó második fokára állhatott és ezzel megszerezte az országos összetett tabellán is az előkelő 4. helyezést.

GRATULÁLUNK neki! 

MAMS összefoglaló videóért klikk IDE vagy a képre!


Száguldás Szerelem

 

Kitűnő eredmények természetesen nem jönnek maguktól, rengeteg belefektetett energia és munka van. Ezt nem látjuk a versenypályán vagy a tv készülékeken keresztül, ehhez sokkal mélyebbre kell tekinteni. Rengeteg edzés, rengeteg belefektetett pénz és annál is több ráfordított szabadidő, ami együtt jár sok-sok másról való lemondással. Talán a versenyzők arca a legbeszédesebb, amikor látszik kitörő örömük a dobogón vagy éppen a csalódottságuk, hogy „csak” másodikok vagy éppen negyedikek lettek, annyi energia, idő, pénz és munka után. Az öröm és a csalódottság és a küzdeni akarás folyamatos váltakozása, vagyis az érzelmek áttörő ereje hatja át folyamatosan az élsportolókat. Ezek az érzelmek pedig átragadnak a szurkolókra is és formálják a versenypálya teljes atmoszféráját. Ezért szeretünk annyira rajongóként, szurkolóként vagy csak egyszerűen nézőként, de alapvetően emberként arénákba, stadionokba, versenypályákra járni. A verseny motorsport pedig különösképpen ilyen, egy ilyen versenymotoron ülni igazi adrenalin bomba, de még nézni is.  A sebesség egyszerre teszi a sportot különlegessé, sőt 200 km/h felett mámorossá és a fokozott veszélye miatt pedig izgalmassá.

Az érzelmeknek mindannyiunk életében fontos, meghatározó szerepe van, nem csak a versenypályákon, hanem a mindennapok során is.
Mindez nálunk a WMARK-nál különös figyelmet kap, hiszen kizárólag olyan márkák, mint a CROSS, POLICE, CHOPARD, ANDRÉ MOUCHEMATHEY-TISSOT termékeivel foglalkozunk, ahol a magas minőség mellett a design és a termékek viselésével járó kellemes vagy akár exkluzív érzet is kiemelt, sőt kulcs szerepet játszik. Az órák, az ezüst vagy az arany ékszerek, de még a divat kiegészítők (táskák, pénztárcák, bőr kiegészítők) is az áruktól függetlenül nem napi szükségletek elégítenek ki, ugyanis leginkább akkor válasszuk őket, akkor tetszenek meg, ha érzelmi reakciókat váltanak ki belőlünk. Akkor tudunk azonosulni velük, akkor viseljük őket szívesen nap, mint nap.

Ezért is fontos, illetve óriási öröm számunkra, hogy jelen lehetünk támogatásunkkal egy tehetséges magyar versenyző és egy sikeres motorverseny csapat életében, ugyanis nagyon szoros relevanciát látunk az emóciókban és kihívásokban gazdag versenysport és a saját hitvallásunk között. Mindkét „szakma” alapvetően az érzelmekről, a kitartásról és elsődlegesen a mögötte álló legfontosabbról az EMBER-ről szól. Már nagyon várjuk a következő versenyt. :-)

Hajrá Ricsi! #16 #tomracing

KATT a képre és nézd meg Ricsi kedvenc POLICE napszemüvegét!

 

Az oldal tetejére
Árukereső.hu