Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Garancia és szerviz

Az ÁSZF és a fogyasztói törvények szerint a WMARK International Kft. a vásárlástól számított 6 hónap jótállást vállal a forgalmazott bőrtermékekre, kiegészítőkre és 12 hónap jótállást vállal a forgalmazott karórákra, amennyiben a termék bruttó fogyasztói ára 10.000,- Ft felett van. A jótállás 24 hónap amennyiben a karóra értéke 100.000 Ft és 250.000 Ft között van és 36 hónap a 250.000 Ft értéket meghaladó vásárlások esetén. Egyes termékek esetében a megfelelő szervizelési és karbantartási feltételek betartása mellett a kiterjesztett gyártói garanciális idő intervallumok az irányadóak, ami márkánként és termékcsoportonként változhat. A jogok érvényesítéséhez kérjük a számlát megőrizni. A jótállás a vevő fogyasztói törvényből eredő egyéb jogait nem érinti. A további részleteket a honlapunkon elérhető ÁSZF tartalmazza.

A svájci MATHEY-TISSOT karórákra hivatalos értékesítési ponton érvényesen kitöltött és kiállított nemzetközi garanciajegy esetén értéktől függetlenül 3 év jótállást vállalunk.

MATHEY-TISSOT jótállási jegy tartalmát ITT találod.

A Magyarországon hivatalos értékesítési ponton vásárolt MATHEY-TISSOT karórák hivatalos magyarországi szervize a Millenium Watch Service, amely az ország legnagyobb és legmodernebben felszerelt óraszervize.

W.D.L. Service Kft. - Millennium Watch Service,

1052 Budapest, Váci utca 19-21.

Tel: 06 1 341 1042 

H-CS 9-17, P 9-16

Az oldal tetejére