Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kat érintő irányelv értelmében.

CROSS

Az 1846-ban alapított amerikai CROSS márka méltán büszkélkedhet hosszú és tiszteletre méltó történelmével. Az első pillanattól fogva figyelemre méltóan kiváló minőségű tollakkal hódította meg a világot, és azóta is az írás szerelmeseinek elengedhetetlen választásává vált. Azonban a CROSS márkának sokkal többet köszönhetünk, mint csupán a prémium minőségű íróeszközöket. Az évek során a cég által készített valódi bőrből készült pénztárcák és egyéb minőségi bőr termékek igazán különlegessé tették a márka kínálatát. Már első látásra is a CROSS bőr termékek széles választéka a stílus és a funkcionalitás tökéletes egyensúlyát tükrözi. Minden egyes darab kifinomultságot és eleganciát sugároz.

EST 1846 USA - 177 év színtiszta amerikai tradíció. A CROSS az amerikai elnökök választása. Gyakorlatilag már több, mint fél évszázada minden amerikai elnök már J.F. Kennedy-től kezdve az aktuálisan hivatalát töltő Joe Biden-ig kizárólag CROSS tollakkal hitelesítik a aláírandó szerződéseket évről-évre. A márka íróeszközökkel kezdte az Egyesült Államokban, de a tollak mellett a prémium bőr kiegészítők a CROSS legújabb sikertörténete, amivel napjainkban már a világ több, mint 40 országában vannak jelen. 

A márkát mindig is a prémium minőség jellemezte, és minden termékük a legmagasabb színvonalon készült. Az évek során felhalmozott tapasztalat és a kiváló kézművesség garantálja, hogy minden egyes toll vagy bőr termék kifogástalan minőséggel rendelkezik. A CROSS márka valódi bőr termékei ugyanis időtlen eleganciával rendelkeznek, amelyek kiemelik viselőjének a stílusát és azonnal magabiztosságot sugároznak. A természetes cserzéssel készült kiváló minőségű bőr alapanyagok tartósságot és kifinomultságot garantálnak.

Rendezés:
Az oldal tetejére
Árukereső.hu