Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CROSS HUNGARY 2021

RP
CROSS HUNGARY 2021

Élményautózás Magyarországon keresztül

Azoknak akiket már gyermekkorban megcsapott a benzingőz szele nem kell magyarázni, hogy miről is szól a Le Mans Classic, a Mille Miglia vagy éppen a Hungária Classic. Mindegyiken gyönyörű Bugattik, BMW-k, Alfa Romeo-k, Mercedes-ek és sok más mesés oldtimer autók mérik össze egymással az erejüket egy látványos autós felvonulás keretein belül. Csodás és nem mindennapi látványt nyújtanak ezek a szebbnél szebb állapotban megőrzött és napról napra nagyobb értéket képviselő masinák.

Világszinten a legnépszerűbb oldtimer verseny az Olaszországból megrendezésre kerülő 1000 MIGLIA vagy ahogy nevezni szokták „a világ legszebb autó versenye” a MILLE MIGLIA. Idén  június 16-án indult el a mezőny Brescia városából, ahova Bologna és Róma érintésével, Via Reggio-n keresztül 3 nap után tért vissza a befutóra június 19-én. A nagy múltú verseny hivatalos időmérője a MILLE MIGLIA-án a kezdetek óta jelenlévő svájci CHOPARD. Ezt minden évben különleges kiadású és kifejezetten a versenynek dedikált special edition termékkel teszi feledhetetlenné a svájci prémium márka.

A CHOPARD brandről ITT olvashatsz bővebben.

Katt IDE és megmutatjuk neked a kedvenc 1000 MIGLIA-ás napszemüvegünket, egyik kedvenc nyári kiegészítőnket.

Ahogy világszinten a MILLE MIGLIA dátuma, úgy Magyarországon a CROSS HUNGARY megrendezésének az időpontja a legnépszerűbb veterán autós ünnep a klasszikus autó kedvelők naptárában.

A METABOND és a CROSS magyarországi márkaképviseletének a támogatásával augusztus 24-én indul ebben az évben útjára ez a csodás országkerülő autós túra, ami az autózáson túl szórakoztató kulturális vetélkedőkkel színesített programokkal egybe kötve mutatja be hazánk legszebb tájait, városait, illetve történelmi és irodalmi örökségeit.

A CROSS HUNGARY túrája Bordány-ból indul az elsőnap és Ópusztaszer érintésével az aznapi célállomás Nyírbátor felé halad. A második napon szintén tradicionális magyar útipontokon keresztűl Sárospatak városában érkezik a veterán autós felvonulás. A harmadik nap programjaként Erdőbénye, Lillafüred és Noszvaj következik, majd a verseny negyedik és egyben záró napján augusztus 27-én a Recsk, Parád, Pásztó útvonalon Nagybörzsönyben lesz a befutó.
Négy napnyi táv és közel 1.000 kilométeres élményautózás látványosabbnál látványosabb tájakon, egészen különlegesen szép autókkal.Külön öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy ott lehetünk mi is a hobby és nosztalgia autózás ünnepén és a legjobb eredményeket elérő versenyzők teljesítményét értékes CROSS kiegészítőkkel díjazhatjuk.

A verseny további részleteiről ITT tájékozódhatsz.

A CROSS legújabb pénztárcáit, táskáit és egyéb prémium kiegészítőit megtalálod a
wmark webshopjában.

Kövess minket a wmark.hu közösségi oldalain, ahol folyamatosan közvetíteni fogjuk a versenyt
a rendezvénynek mind a négy napján augusztus 24-27 között.

              

Az oldal tetejére