Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kat érintő irányelv értelmében.

BALLAGÁS 2023

2023. 06. 01. 00:00:00
BALLAGÁS 2023

Különleges alkalomra különleges ajándékot!

Ballagás, érettségi, diplomaosztó igazán különleges alkalmak, ezért nem meglepő, hogy az egyik leggyakoribb ajándékötlet ilyenkor az óra szokott lenni és ez a hagyomány már több évtizede, sőt generáció váltás óta így van.

A ballagás jellegétől és a ballagó életkorától függően más órát, órakategóriát szoktunk javasolni.

A fiatalabb korosztálynak, ahol lehet, hogy a ballagási ajándék lesz az első órája és eleve fiatalosabb megjelenésű kiegészítőre van szüksége ott kedvező árú és sportos CASIO G-SHOCK modelleket, amelyek kiállják a legnagyobb megpróbáltatásokat is majd a főiskolás évek alatt. Ütés, víz és "buliállóak" ugyanis.

A felnőtt korú ballagóknak pedig a tradicionálisabb és letisztultabb megjelenésű karórákat, azon belül is inkább a mechanikus szerkezetű automata órákat tartjuk a legideálisabb választásnak.

Az ún. "óra-óra" fazon sohasem megy ki a divatból. Ahogy 10 évvel ezelőtt, úgy most is és 10 év múlva is tökéletes választás lesz. Világos számlappal és elegáns barna vagy fekete bőrszíjjal gyakorlatilag maga a tuti ballagási ajándék tipp. Az egyik ilyen nagy kedvenc a svájci MATHEY-TISSOT City Automatic sorozata és abból is a barna bőrszíjas fehérszámlapos modell, illetve az utóbbi években sláger a kék verzió.

Modern vagy tradicionális? Vagy éppen egy divatos vintage? Egy dolog mindegyik esetben azonos, egy szép karóra sokkal személyesebb tud lenni, mint egy ajándékkártya vagy például egy ruházati cikk. Az értéktartásáról nem is beszélve.

Egy igazi svájci időmérő tulajdonképpen maga a megtestesült metafórája az életünkben folyamatosan végbemenő változásoknak és életciklusoknak. Az óránkra pillantva 20 év eltelte után is eszünkbe tud jutni a hozzá párosított pozitív élmény, ezért tökéletes ballagási ajándék tud lenni.

Ballagás esetén leginkább az elballagó diákokra gondolunk, ami persze teljesen természetes is, de ne feledkezzünk meg arról, hogy egy díszdobozos karóra életreszóló  és emlékezetes ajándék lehet megbecsülésünk jeleként a ballagókat búcsúztató osztályfőnök részére is, aki mindig szeretettel gondol majd vissza az együtt eltöltött időre és diákjaira csak az órájára kell pillantania.

Azonkívül, hogy a megajándékozott életkorát, személyiségét, stílusát, esetleg a kedvenc színét is figyelembe vesszük az óra kiválasztásánál, egy hátlapon vagy csaton történő név és dátum gravírozással még egyedibbé és személyesebbé tehetjük az ajándékot.

Az oldal tetejére
Árukereső.hu