Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kat érintő irányelv értelmében.

AlfaCity2023

2023. 07. 11. 21:38:00
AlfaCity2023

AlfaCity 2023

Idén újra átélhettük az ALFA ROMEO olaszos varázslatát a különleges eseményen, amelyre kizárólag a márkának hűséges tulajdonosok kaptak meghívást. Az elvárások magasak voltak, és a rajongók nem okoztak csalódást: több mint 1200 Alfa Romeo autó különlegesség érkezett a rendezvényre, valódi autós mennyországot teremtve.

A rendezvény minden évben a legnagyobb tisztelettel adózik az Alfa Romeo márkának, és idén sem volt ez másképp. A fellépők között Alfa Romeo tulajdonosok és az autóhoz szorosan kötődő személyiségek szerepeltek, akik különleges élményekkel gazdagították az eseményt. A rendezvény házigazdája Rákóczi Feri Rádió 1-es műsorvezető, az Alfa Romeo hazai márkanagykövete és Halápi Zsolt főszervező volt, akik magával ragadó stílusukkal és szakértelmükkel színesítették a rendezvényt.

A rendezvény pénteki és szombati napján is változatos és lenyűgöző programok várták a résztvevőket. Vályi István tartott egy lenyűgöző előadást, amely bevezette a közönséget az alfás lóhere történetébe, amely az Alfa Romeo márkától elvárt egyediséget és stílust reprezentálta.

A nap folyamán karneváli hangulatú tánc show varázsolta el a közönséget, és a felnikitartó-versenyben a résztvevők kreativitása és lelkesedése tett emlékezetessé minden pillanatot. A szigeten sétálva egy picit Olaszországban érezhettük magunkat. A jó időt pedig nem csak, hogy megrendelték a szervezők, de meg is érkezett szikrázó napsütés képében.

Az izgalmas programok mellett a színpadon több különleges Alfa Romeo modellt is bemutattak, amelyek megragadták a figyelmet és bemutatták a márkára jellemző magas minőséget és eleganciát. Voltak igazán értékes igazi ritkaságok is, mint például a képen látható Zagato.

Az esték pedig látványos és felejthetetlen bulikkal zárultak mindkét nap. Regán Lili, Náksi és DJ Miller szórakoztatta a közönséget, akik az elegáns és pezsgő atmoszférában belefeledkezhettek az éjszaka varázsába.

A szombat délutáni programot az AlfaCity Band színesítette utcai zenéjével, és az EZ Fight Zenekar kifejezetten az Alfáknak és az AlfaCitynek szentelt dalával emelte a rendezvény hangulatát.

Az esti DJ, Nigel Stately pedig gondoskodott arról, hogy a bulizó tömeg teljes mértékben átélje az Alfa Romeo esemény vibráló energiáját.

AlfaCity x Mathey-Tissot

A rendezvényen bemutatásra került az új limitált kiadású svájci MATHEY-TISSOT Vintage Alfa Amore Limited Edition karóra, amely az Alfák ikonikus quadriofoglio szimbólumának 100 éves évfordulójának tiszteleg.

Ez a különleges óra, amelyet a stílus és a funkcionalitás tökéletes harmóniája jellemez, az Alfa Romeo rajongók igazi kincse lesz. A quadrifoglio verde története 1923-ban kezdődött, amikor a szicíliai hegyek között megtartott Targa Florio versenyen meghozta a szerencséjét egy futamgyőzelem formájában. A lóhere szimbólum az Alfa Romeo autók kimagasló teljesítményét és az irántuk érzett szenvedélyt testesíti meg, és most ezt a különleges jelképet örökítettük meg egy exkluzív óra formájában.

Az óra tervezésében a Mathey-Tissot a precizitásra és a részletekre helyezte a hangsúlyt, hogy tisztelettel adózzon az Alfa Romeo hagyományainak. Az óra karcálló zafírüveggel és nemesacélból  készül, amely tartósságot és időtlen eleganciát biztosít. A tok vízálló kivitelezése pedig lehetővé teszi, hogy az óra minden kalandban veled tartson, akár vízi sportok esetén is. Ez az óra egy igazi vintage stílusikon. A számlapján a 100-as ünnepi logó látható, amely kiemeli az óra egyediségét. A sportos kialakítás és a részletekre ügyelő kidolgozás magával ragadó megjelenést kölcsönöz neki.

Az Alfás óra mellett a MATHEY-TISSOT standon a márka nyári kollekciója is bemutatásra került. Többek között a legújabb színeket felvonultató Urban sorozat és a nagy kedvenc az égszínkék vagy SKY BLUE kronográf modellek is.

A rendezvény fődíja egy helyszínen kézzel készült Quadrifoglio olajfestmény és egy Mathey-Tissot ajándékcsomag volt, amely egy kedvelt kékszámlapos Mathey-Tissot Urban Chrono karórával lepte meg a boldog tulajdonosát.  

Abban mindenki egyetértett, hogy a limitált kiadású Mathey-Tissot óra egyedülálló lehetőséget kínál az Alfa Romeo rajongóknak, hogy hűséget és elkötelezettséget mutassanak az autómárka iránt. 

Az AlfaCity rendezvénye ismét megmutatta az Alfások márka szeretetét. Az új Mathey-Tissot Vintage AlfaAmore Limited Edition bemutatója csak egy volt a sok meglepetés közül, amelyekkel a rendezvény kényeztette az Alfa Romeo rajongókat. Együtt ünnepeltük a márkát, az autók szépségét, az új Alfás órát és a közösség erejét, amely összehozza az Alfásokat az egész világon.

 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: 2023 Mathey-Tissot Óra Vintage
Az oldal tetejére
Árukereső.hu